Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

alt

alt

Biologically AppropriateTM

honden en kattenvoeding van VERSE regionale ingrediënten.

 

Bij Champion Petfoods, is onze missie duidelijk en krachtig, we bereiden uitsluitend Biologically AppropriateTM honden en kattenvoeding van verse regionale ingrediënten.

Dit in tegenstelling tot de multinationals of marketing bedrijven die wel diervoeding verkopen, maar zelf geen  voeders voor huisdieren produceren. Champion onderscheidt zich, als specialistische bereider van voedsel voor uw huisdieren, met een unieke focus op kwaliteit, een traditie van meer dan een kwart eeuw. Ieder Acana brokje waar ook ter wereld verkocht, is ter aller tijden bereid in onze gecertificeerde keukens in Morinville, Alberta Canada.

alt

 

Onze filosofie Biologically AppropriateTM, vertegenwoordigt een nieuwe klasse in diervoeding, bedoeld om honden en katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire aanpassing met een op vlees, -en vis eiwit gebaseerde voedingen te voeden.

Onze ingrediënten zijn anders. We kopen geen uit bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten zoals deze in conventionele voeders voor huisdieren gevonden worden. In plaats daarvan richten we ons op ingrediënten die duurzaam binnen onze regio zijn gefokt en/of gevangen door mensen die we kennen en vertrouwen, gekeurd 'geschikt voor menselijke consumptie ", en vervolgens iedere dag vers geleverd aan onze deur.

Maak in onze bibliotheek kennis met onze ingrediënt leveranciers KLIK HIER

Maar wat ons nog het meest onderscheidt van de marketeers en multinationals, is onze ware passie, voor het maken van Biologically AppropriateTM voedsel, die de levens van honden, katten en hun menselijke metgezellen over de hele wereld verbeterd.

 

alt

 

HET WELZIJN VAN UW HUISDIER EN UW GEMOEDSRUST BETEKENEN ALLES VOOR ONS.

Champion is een authentieke diervoedsel fabrikant met een internationale reputatie van vertrouwen. Wij richten ons op ingrediënten die duurzaam zijn gefokt of gevangen binnen onze regio door mensen die we kennen en vertrouwen. Wij produceren al onze diervoeding zelf in onze bekroonde fabriek in Alberta, Canada.

DE WETTEN VAN DE NATUUR ZIJN DE BASIS VAN ALLE ACANA VOEDINGEN

Honden en katten zijn geevolueerd als jagers,door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we honden en katten classificeren als carnivoren welke het beste gedijen op een voeding van vlees en vis aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

Biologically AppropriateTM voedsel heeft dezelfde balans en variëteit van voedsel dat honden en katten in de natuur zouden vinden bij de jacht. Het concept is eenvoudig: de diversiteit van vers vlees en verse vis die de natuur de honden en katten te eten biedt, en exclusieve ingrediënten. Dus geen hoog-glycemische granen en ongepaste plantaardige eiwitten die niet thuishoren in het natuurlijke dieet.

Deze vijf natuur regels weerspiegelen onze filosofie van Biologically AppropriateTM en zijn leidend bij de ontwikkeling van alle ACANA diervoedingen.

NATUUR REGELS :

1 EEN DIVERSITEIT VAN REGIONAAL VERS VLEES EN VERSE VIS

Overeenkomend met de diversiteit van de natuurlijke voeding. Acana Regionals zijn samengesteld uit een ONOVERTROFFEN VARIETEIT van VERSE LOKALE VLEES/VIS INGREDIENTEN waaronder scharrel kip, eend, hele scharreleieren, zoet -en zeewatervis, bizon, rund -en lamsvlees.

2 RIJK AAN VLEES, VIS EN DIERLIJKE EIWITTEN

Honden en katten zijn geëvolueerd voor een voeding, rijk aan vlees/vis ( dierlijke eiwitten). Samengesteld uit een minimum van 60% gevogelte, vlees en vis. Kenmerken Acana Regionals zich door een aanzienlijk hoger percentage aan dierlijk eiwit dan conventionele droge honden -en kattenvoeders.

3 BEPERKT KOOLHYDRATEN

Honden en katten hebben absoluut GEEN koolhydraten nodig, hun natuurlijke dieet bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevatten Acana Regionals ongeveer DE HELFT VAN DE KOOLHYDRATEN dan de BEKENDE - 'super premium' of 'holistische' - honden -en kattenvoeders.

4 EEN DIVERSITEIT VAN GROENTEN EN FRUIT

In plaats van hoog-glycemische granen (zoals rijst, tarwe en maïs) die de bloedsuikerspiegel fors beïnvloeden , bevatten Acana Regionals groenten en fruit van lokale boerderijen en uit lokale boomgaarden die beperkte koolhydraten leveren. Dit terwijl Acana Regionals de gezonde vitaminen, mineralen en fytochemicaliën in natuurlijke vorm bevatten.

5 PLANTAARDIGE TOEVOEGINGEN VERSTERKEN LICHAAM EN GEEST

Plantaardige toevoegingen verbeteren de stofwisseling, versterken de organen, en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van gifstoffen te ontdoen. Plantaardige toevoegingen voorzien in de natuurlijke behoefte van hond en kat naar grassen en onkruiden.