Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Acana Regionals

Biologically Appropriate™ - honden- en katten voeding

         alt

Acana Regionals worden bereid van de beste en meest verse ingrediënten. Iedere Acana Regional formule is gemaakt met een grote verscheidenheid aan regionale (verse) ingrediënten zoals op de ranch gefokt lam, scharrel kip en hele scharreleieren van lokale boerderijen, en Lake Whitefish en Walleye gevangen in de koude noordelijke meren. De ingrediënten die voor Acana Regionals worden gebrbruikt, zijn vers (nooit bevroren), vrij van conserveringsmiddelen en geschikt voor menselijke consumptie.

Doordat er geen graan in de Acana Regionals verwerkt wordt ontstaat een laag-koolhydraat gehalte wat het maakt tot een Biologically AppropriateTM,  honden- en kattenvoeding. Ieder brokje van Acana Regionals is rijk aan hoogwaardige vlees en vis ingrediënten en is doordrenkt met Omega-3 essentiële vetzuren (EPA, DHA) vanuit het wild gevangen vis ter ondersteuning van immuniteit en een weelderige huid en vacht.

In plaats van granen, rijst, mais en/of aardappel wordt in Acana Regionals gebruik gemaakt van regionale groenten, fruit en kruiden - waaronder organische zeegroenten om het metabolisme te verbeteren, framboosblad en goudsbloem om het spijsverteringskanaal te ondersteunen.

Bekijk de ingrediënten en u zult zien dat de Acana Regionals een natuurlijke en smakelijke manier is om uw hond en/of kat gezond, gelukkig en sterk te houden.

Acana Regionals honden- en kattenvoeding:

  • Grote hoeveelheid en grote varietiet van dierlijke eiwitten, laag koolhydraat gehalte voor een optimale voeding van de hond en kat, welke bereid is uit ​​uitsluitend natuurlijke eiwitbronnen, geschikt voor menselijke consumptie.
  • Essentiële vetzuren uit verse in het wild gevangen vis en regionale zalm olie zijn de beste bronnen van omega-3 vetzuren (EPA, DHA) die belangrijk zijn in de natuurlijke voeding van alle honden en katten.
  • Wilde plantaardige, streekproducten en zeegroenten - met de hand geoogste organische kelp, dulse en blaaswier uit de Stille Oceaan, gecombineerd met plantaardige producten zorgen voor een natuurlijke bron van fytonutriënten, antioxidanten en vitamines.
  • Vrij van graan, maïs of gluten, ongepaste oliën of plantaardige eiwitbronnen, zijn de Acana Regionals honden en kattenvoedingen ook ethoxyquine vrij, zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen, en  geen genetisch gemodificeerde ingrediënten.

alt