Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

 

Acana Regionals - Grasslands Cat & Kitten

Biologically AppropriateTM kattenvoeding

 

alt
Het zuiden van Alberta is de thuisbasis van groene, vruchtbare graslanden waar de plaatselijke boeren bedrijven profiteren van ruimte, de lange zomerdagen en rijke vruchtbare bodem.

Met een hoog eiwitgehalte, laag koolhydraatgehalte en volledig graan en aardappel vrij, is Acana Regionals - Grasslands een kattenvoeding die geheel is samengesteld naar de natuurlijke behoefte van de kat. Acana Regionals - Grasslands bevat lamsvlees, scharreleend, scharrel eieren van plaatselijk boerderijen en in het wild gevangen baars.

Dit alles geschikt voor menselijke consumptie en dagelijks VERS geleverd.

Overvol met natuur zuivere dierlijke ingrediënten (70%), is Acana Regionals - Grasslands doordrenkt met omega 3-vetzuren (EPA, DHA) van verse vis voor een weelderige huid en vachtondersteuning , het symbool voor een gezonde en vitale kat.

Een gezonde variatie van regionale groenten en fruit zorgt voor een natuurlijke bron van sporenelementen en anti-oxidanten. Veterinair geselecteerde kruiden, inclusief jeneverbessen, zoethout en engelwortel, weerspiegelen het natuurlijke instinct van de kat om planten te zoeken die het lichaam voeden en versterken.

Door de toevoeging van gevriesdroogde Lamslever, eendenlever  en Lamsvlees heeft Acana Grasslands een voortreffelijke smaak en acceptatie!

ACANA REGIONALS: RIJK AAN VERS VLEES EN VERSE VIS (70%) AANGEVULD MET KLEINE HOEVEELHEDEN GROENTEN FRUIT EN KRUIDEN (30%) GEEN GRANEN OF AARDAPPEL

alt

 

alt