Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Acana Regionals - Pacifica Cat & Kitten

Biologically Appropriate™ Kattenvoeding

 

altDe koele en ongerepte Noordelijke Pacific wateren rond noord Canada zijn wereldwijd bekend om de diversiteit van vis van topkwaliteit die er wordt gevangen, zoals haring, bot en vijf soorten zalmen.

Acana Regionals - Pacifica is een uniek, graanvrij kattenvoer bereid met vers gevangen zalm, bot en haring. Deze ingrediënten worden iedere dag gevangen en rechtstreeks VERS geleverd  aan onze keukens. Ze worden niet  ingevroren en zijn vrij van conserveringsmiddelen.

Bereid met 70%  verse vis zit Acana Regionals - Pacifica  boordevol met zeer smakelijke en gemakkelijk verteerbare viseiwitten om uw kat optimaal te voeden. Ieder brokje is doordrenkt met omega 3 uit verse vis (EPA, DHA), dit zorgt voor een sterk immuunsysteem en ondersteunt de huid en de vacht van uw kat.

En hoog (dierlijk) eiwitgehalte, graan en aardappelvrij en een laag koolhydraatgehalte bootsen de natuurlijke voeding van de kat na. Acana Pacifica beschikt over een verscheidenheid van regionaal fruit, groenten en kruiden - waaronder organische zee groenten, jeneverbessen en zoethout, die de spijsvertering bevorderen.

Door de toevoeging van gevriesdroogde haring, heek en platvis heeft Acana Pacifica een voortreffelijke smaak en acceptatie!

ACANA REGIONALS: RIJK AAN VERS VLEES EN VERSE VIS (70%) AANGEVULD MET KLEINE HOEVEELHEDEN GROENTEN FRUIT EN KRUIDEN (30%) GEEN GRANEN EN AARDAPPEL

alt

alt