Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Acana Regionals - Wild Prairie Cat & Kitten

Biologically AppropriateTM kattenvoeding

 

altKatten zijn van nature vleeseters, die het beste gedijen op een voeding welke rijk en gevarieerd is aan dierlijke eiwitten en vetten - en niet een voeding gebaseerd op koolhydraten en granen zoals conventionele kattenvoeders.

Daarom barst Acana Regionals - Wild Prairie Cat letterlijk van de voedende verscheidenheid aan dierlijke ingrediënten (70%) zodat het natuurlijke dieet van uw kat perfect wordt nagebootst - inclusief vlees van vrije uitloop kippen, hele scharrel eieren afkomstig van de lokale prairie boerderijen, en het wild gevangen vis uit onze koude noordelijke meren.

Uitsluitend ingrediënten geschikt voor menselijke consumptie en elke dag vers geleverd. Het hoge (dierlijke) eiwitgehalte en het lage koolhydraatgehalte komen overeen met de natuurlijke voeding.

Acana Regionals - Wild Prairie Cat beschikt over regionale groenten en fruit in plaats van de ongeschikte granen en aardappel die aan conventioneel kattenvoer worden toegevoegd. Organische zeegroenten uit het noorden van Canadese Pacific absorberen gifstoffen uit de darmen en leveren een rijke bron aan essentiële vitaminen en mineralen. Veterinair geselecteerde kruiden – inclusief zoethout en goudsbloem – voeden en ondersteunen het spijsverteringskanaal en de stofwisseling.

Vers uit wild gevangen vis biedt een uitstekende bron van taurine en essentiële vetzuren (EPA, DHA), die het immuunsysteem ondersteunen en  zorgen voor weelderige huid en vacht , het uiterlijke symbool van vitaliteit.

Door de toevoeging van gevriesdroogde kippen lever, kalkoen lever kippen vlees en kalkoenvlees heeft Acana Wild Prairie een voortreffelijke smaak en acceptatie!

 

ACANA REGIONALS: RIJK AAN VERS VLEES EN VERSE VIS (70%) AANGEVULD MET KLEINE HOEVEELHEDEN GROENTEN FRUIT EN KRUIDEN (30%) GEEN GRANEN OF AARDAPPELEN

alt

 alt