Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Acana Singles - Pork & Butternut Squash Dog

Biologically Appropriate™ Hondenvoeding

 

alt

ACANA’S PORK & BUTTERNUT SQUASH - LIMITED ingrediënt - biologisch passende ™ HONDEVOEDING

Bereid van VERS Alberta varkensvlees als het enige dierlijk ingrediënt, ACANA Pork & Squash is een biologisch passende voeding en is perfect geschikt voor gevoelige honden van alle rassen en levensfasen.

Lokaal gefokt en opgegroeid en vers geleverd, is ons Alberta varkensvlees rijk aan voedende Whole Prey™ ingrediënten waaronder spiervlees, lever, nieren en kraakbeen - welke voedingsstoffen leveren in natuurlijke vorm, en de toevoeging van synthetische ingrediënten tot het minimale beperken. Bij de bereiding wordt gevriesdroogde varkenslever toegevoegd zodat zelf de meest kieskeurige eter er dol op is.

Red Delicious appelen, hele pompoen en regionale kruiden - zoals cichoreiwortel - worden vers geoogst van uit de Fraser Valley, en zijn een rijke bron van oplosbare vezels voor een gezonde spijsvertering en stevig, consistente ontlasting.

Bereid van verse en lokale ingrediënten in onze bekroonde keukens hier in Alberta – Canada - ACANA Pork & Squash houdt uw geliefde hond gelukkig, gezond en sterk.

Lees onze ingrediënten en we denken dat u het met ons eens zal zijn!

ACANA SINGLES: RIJK AAN EEN ENKELVOUDIGE BRON VAN DIERLIJKE INGREDIËNTEN (50%) AANGEVULD MET KLEINE HOEVEELHEDEN GROENTEN, FRUIT EN KRUIDEN (50%)

alt