Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Applaws Hond Droog

Op basis van 75% gedroogd kippen en/of lamsvlees

 

alt

75% vlees, 100% gezondheid

Honden zijn carnivoren en gedijen dan ook het beste op eiwitten en vetten uit vlees.  Het maag / darm kanaal van een hond is veel korter dan dat van planteneters zoals koeien en paarden, en zelfs veel korter dan van de mens. Honden verteren dierlijke eiwitten van vlees veel beter dan plantaardig eiwit zoals maïs, tarwe gerst en aardappel. Deze grondstoffen horen dan ook eigenlijk in honden voeding niet thuis!  Dergelijke grondstoffen maken geen deel uit van de natuurlijke voeding, en zorgen voor intolerantie en allergieën. Plantaardige eiwitten zijn moeilijk om te zetten  in metaboliseerbare energie en vormen een bedreiging voor de lever en de nieren.

Granen bevatten veel koolhydraten, dierlijke ingrediënten niet. Koolhydraten verhogen sterk de bloedsuikerspiegel wat leidt tot hyper- activiteit, (veel blaffen, zenuwachtigheid , etc.), en zijn de grootste oorzaak van overgewicht (obesitas) bij honden. Granen in honden voeding worden vooral gebruikt omdat het als grondstof  veel goedkoper is dan vlees. Het maakt de brokken groter en de zak voller eiwitten uit granen, maïs en rijst  voegen niets toe aan de gezondheid van uw hond het veroorzaakt juist veel problemen dergelijke grondstoffen zult u in Applaws dan ook niet tegenkomen.

Applaws is bereid van natuurlijke ingrediënten.  De  voeding van uw hond moet een zo getrouw mogelijke afspiegeling zijn van zijn natuurlijke dieet.  Applaws gebruikt geen kleur, geur of smaakstoffen en  geen chemische toevoegingen om het voer op smaak te brengen. Alles wat je in Applaws tegenkomt is 75% vlees en 25 % groente en fruit en een natuurlijke actieve Pro-Biotica. Dus uw hond is van binnen net zo gezond als hij er van buiten uit ziet.

Lees een volgende keer als je weer een zak honden voeding gaat kopen, de achterkant van de zak maar eens, waar komen de eiwitten vandaan, is het graan of vlees?

Wat zit er verder in Applaws?

Actieve  Pro-biotica: Alle Applaws droogvoer  bevat  natuurlijke hypo allergenen , actieve Pro-biotica  die de aanwezigheid van beschermende bacteriën in de darm kan  ondersteunen zodat er een gezonde darmflora ontstaat. Gezuiverde bèta-glucanis ontwikkeld uit gist  zit in de voeding om het immuun systeem  te bevorderen. 

Biergist extract:  is een van de beste bronnen voor de verschillende vitamines B's, nodig voor koolhydraat, vet  en eiwit metabolisatie.

Cranberry-extract:  helpt tegen cellulaire veroudering, zorgt voor een gezonde huid en vacht, en het ondersteunt het immuun systeem en de blaas.

Glucosamine en Gondriotine:  kunnen helpen om de oudere hond langer mobiel te houden, Ook dit zit in alle uitvoeringen van Applaws droogvoer

Natuurlijke MCT’s:  zijn dieet vetten die een hond langer actief kunnen houden

Natuurlijke EPA en DHA ter ondersteuning van de hersenen en het zenuw stelsel. Natuurlijk DHA is een essentieel  vetzuur en vormt een van de bouwstenen  van het brein. Het is goed voor ongeveer 8% van de totale hersens structuur. Natuurlijke EPA werkt samen met DHA en is een essentiële voedingstof die er voor zorgt dat de hersenen blijven functioneren en ondersteund het zenuwstelsel.

Roosmarijn olie: is  een hulp stof voor het immuunsysteem, dat er tevens voor zorgt dat de brokjes langer houdbaar blijven.

Zalm olie:  is een excellente bron van Omega 3 & 6 voor een betere huid en vacht.

Natuurlijke Taurine:  is een essentieel  aminozuur voor een betere hart en oog functie. Natuurlijke taurine komt uit vlees, in een op graan gebaseerde voeding wordt het meestal in chemische vorm toegevoegd.

Vitamine E: is een natuurlijke antioxidant  die tevens als beschermer van de celwand dienst doet en de spier functies ondersteund.