Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

BA-FRI-NO

             alt

 

 

 

 

Dit is een logo dat op alle verpakkingen van Acana en Orijen voorkomt. Het Bafrino logo laat zien waar de producten gemerkt met dit logo voor staan!

 

alt   BA - Staat voor: Biologically AppropriateTM

Biologically Appropriate betekent een voeding bereid aangepast aan de biologie van de hond of kat, een grote diversiteit en een hoog percentage (verse) dierlijke ingrediënten aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden.

Meer gedetailleerde informatie omtrent Biologically Appropriate vindt u HIER

 

 altFRI - Staat voor:  Fresh Regional Ingredients.

Voor alle produkten geldt dat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van verse ingrediënten.

Deze zijn nooit bevroren en worden vers verwerkt. Alle gebruikte ingredienten komen uit de directe omgeving van onze keukens. Zo zijn ze niet alleen vers, maar dit geeft ook de mogelijkheid om kwekers en fokkers te controleren. We kennen alle leveranciers persoonlijk en weten wat ze leveren. Alle aangevoerde ingrediënten worden dezelfde dag verwerkt. Natuurlijk  is dit erg belangrijk voor de kwaliteit van het gebruikte vlees of vis ingrediënten. Maar ook fruit, groente en kruiden behouden zo de belangrijke nutritionele waarde, waarvoor ze toegevoegd worden. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze voeders garanderen en blijft de samenstelling authentiek.

 

altNO - Staat voor: Never outsourced.

Voor alle basis elementen in de voeding geld dat het bij ons gebruikelijk is deze in onze eigen keukens te bereiden.

Ook wanneer b.v. gebruik gemaakt moet worden van vleesmeel, omdat we hierdoor bijvoorbeeld het calcium als een natuurlijke basis toevoegen, wordt dit meel van vers vlees in eigen keuken bereid. Hierdoor kunnen we in staan voor de kwaliteit. De meeste producenten kopen ingrediënten als vleesmeel op de wereldmarkt. Dit is weliswaar veel goedkoper maar is nooit traceerbaar qua herkomst, en zal altijd een veel hoger calcium gehalte in de voeding veroorzaken.  Door never outsourced te werken zijn we een van de weinige die ook werkelijk de kwaliteit kunnen garanderen. Recentelijke schandalen omtrent voeding voor de humane sector waar ingrediënten aan producten worden toegeschreven die niet in het product  zijn terug te vinden of juist andersom versterken onze overtuiging dat we onze producten moeten bereiden zoals we dat altijd al hebben gedaan....ZELF!

Het spreekt uiteraard vanzelf dat van door andere laten produceren van onze voeders helemaal nooit sprake zal zijn !