Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

alt

Biologically AppropriateTM

Onze filosofie Biologically AppropriateTM, vertegenwoordigt een nieuwe klasse in diervoeding, bedoeld om honden en katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire aanpassing met op vlees, -en vis eiwitten en vetten gebaseerde voedingen te voeden.

 

Al onze produkten Biologically AppropriateTM, wat wil dit nu zeggen?

In Nederland moet de term "Biologisch" aan een aantal eisen voldoen. Daar onze producten worden bereid van ingredienten uit het wild, vrije uitloop of scharrel dieren kan niet worden voldaan aan de criteria welke worden gesteld aan de term "Biologisch door stichting Skall.

Naar onze mening overstijgen in de praktijk de door ons gestelde eisen, de regels voor "biologisch"

In onze voeders wordt gewerkt met VERSE dierlijke ingrediënten van vrije uitloop en/of scharrel dieren. Ook wordt er in onze voeders  gebruikt gemaakt van in het wild gevangen VERSE vis.

altEr worden alleen (verse) regionale produkten gebruikt die bij aankomst de zelfde dag verwerkt worden. Vlees mag nooit bevroren of anderzins geconserveerd zijn geweest. Alle producten worden exclusief in de eigen bekroonde keukens bereid. Zo worden er bijvoorbeeld nooit grondstoffen als vleesmeel etc. aangekocht maar in eigen keuken bereid, bij toeleveranciers die persoonlijk worden gekend en vertrouwd. Waar ter wereld u ook een Acana of Orijen Whole Prey product aanschaft het is ALTIJD afkomstig vanuit de eigen keukens in Alberta Canada.

Biologically Appropriate™  diervoeding betekent dat het product bijna geheel uit natuurlijke verse grondstoffen bestaat afkomstig uit de vrije natuur,(Zongedroogde Alfalfa of Kelp is wel natuurlijk, maar niet “vers” te noemen.) dit alles afgestemd op de natuurlijke behoefte van het dier, "voeding zoals moedernatuur het bedoeld heeft".

Een ander faccet van Biologically Appropriate™ is dat onze merken echt zijn afgestemd op het verteringskanaal van uw huisdier. Vandaar graanvrij, zonder toevoegingen, zonder geur of smaakstoffen, GMO vrij, antibiotica vrij, etc. Waar conventionele voedingen voor huisdieren veelal een koolhydraten percentage van meer dan 60% vertegenwoordigen ligt dit bij Acana op maximaal 35% en bij Orijen Whole Prey op maximaal 25%. Er wordt bij de bereiding van onze voeders ten alle tijden uitgegaan van de natuurlijke behoefte van het dier.

Goedkopere productie, grondstoffen of makkelijker te fabriceren is bij ons nooit een reden om consessies te doen aan de samenstelling!