Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Bio Futter - Philosophie

"VOOR ALLES WAT MEN LIEF HEEFT WIL MEN HET BESTE"

Bovenstaand maakt duidelijk waar de Herrmann's filosofie vandaan komt, het bereiden van honden en kattenvoeding, van natuurlijke duurzame BIO gecertificeerde ingredienten.

 

altDe familie Herrmanns heeft een kleine accomedatie in Abling -        Duitsland waar samen met 8 medewrkers honden en kattenvoeding in blik en droog worden bereid. De bereiding, verpakking en opslag worden uitgevoerd volledig onder een dak en volledig in eigen beheer. Er is een rechtstreekse relatie met de leveranciers van de BIO gecertificeerde ingredienten welke voor een deel VERS aan de bereiding worden toegevoegd. De bereiding van de verschillende producten is voor een belangrijk deel handwerk met als belangrijkste voordeel dat er een visuele controle is door betrokken medewerkers

 

altDe Herrmann''s filosofie is gebasseerd op de bereiding van "natte" en "droge" honden en kattenvoeding van BIO gecertificeerd ingredienten. In het geval een ingredient niet verkrijgbaar is BIO gecertificeerd wordt iedere keer opnieuw de afweging gemaakt of een bepaald ingredient in de Herrmann's producten thuishoort of niet.

Een goed voorbeeld hiervan is het ingredient zalm filet de gebruikte zalmfilet heeft niet het BIO keurmerk, de vis is afkomstig uit duurzame visserij "met afdichting", wat betekent dat dit dier in "het wild"  woont en daar duurzaam en ecologisch wordt gevangen.  De verwerkte vis  wordt niet gehouden in bassins om als biologisch te worden gecertificeerd.

Het Herrmann's assortiment is te verdelen in:

  • Cans PUUR 400 en 800 gr. bereid van vlees of vis, aanvullende diervoeder ideaal als onderdeel van een Barf menu, of als topping op de volledige maaltijd.
  • Cans MENU 400 en 800 gr. bereid van vlees of vis, volledige diervoeding door de toevoegingen van groenten, fruit en kruiden.
  • Quick Serve 85 gr. KAT en 130 gr. HOND bereid van vlees of vis, volledige diervoeding door de toevoegingen van groenten, fruit en kruiden.
  • Volledige droogvoeding hond, op basis van 55% vlees aangevuld met groenten, fruit en kruiden, de ingredienten worden gedroogd en grof gemalen en worden gegeven na toevoeging van water.
  • Aanvullende droogvoeding hond, ideaal ter als onderdeel van een Barf menu.