Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

Is varkensvlees GEVAARLIJK voor honden…?

 

Deze vraag komt voort daar vroeger (tachtigerjaren) de ziekte van Aujeszky in grote delen van de wereld bij varkens voor kwam, de ziekte van Aujeszky wordt veroorzaakt door een herpesvirus.

Voor carnivoren geldt dat het eten van (niet verhit) vlees of organen van besmette varkens tot een infectie kan leiden. Dank zij de uitroeiing van de ziekte van Aujeszky in grote delen van Europa komt dit tegenwoordig niet meer voor als alleen weleens bij jachthonden die in contact komen met besmette wilde zwijnen (vooral door het eten van slacht afvallen daarvan). Zodra besmet varkensvlees is verhit is het virus dood en kan varkensvlees door carnivoren zonder gevaar worden gegeten en is varkensvlees een nutritionele bom vol hoogwaardige voor carnivoren belangrijke voedingsstoffen.

                                                                                                                 

Acana Pork & Butternut Squash wordt bereid met 50% (VERS) varkens spiervlees, varkens orgaanvlees en eetbaar bot van Canadees varkensvlees, gefokt en opgegroeid in de provincie Alberta. Waar in de Europa ooit de ziekte van Aujeszky onder varkens heeft geheerst kan Canada als een van de weinige landen in de wereld zeggen dat Aujeszki nooit in Canada is voorgekomen onder varkens.

Kortom, Canadees varkensvlees is 100% veilig, en kan worden aangemerkt als een hoogwaardige hypoallergeen ingrediënt. ACANA PORK & BUTTERNUT SQUASH is met 50% (VERS) Varkensspier- en orgaanvlees en eetbaar bot aangevuld met een selectie van groenten, fruit en kruiden de oplossing voor veel gevoelige honden welke last hebben van spijsvertering, huid en vacht klachten.

 

Wij hopen dat ook voor uw (over) gevoelige hond de ACANA PORK & BUTTERNUT SQUASH dé oplossing is!