Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

alt

 

De trots van Champion Petfoods!!

verse regionale ingrediënten van leverancier die we kennen en vertrouwen!

 

De Champion Petfoods filosofie komt in onderstaand filmpje goed in beeld, het bereiden van honden en kattenvoeding zoals moedernatuur het bedoeld heeft. Hondenvoeding bereid met een grote aandeel van (verse) dierlijke ingrediënten aan gevuld met (verse) groenten, fruit en kruiden. De VERSE ingredienten zijn afkomstig van vrije uitloop/scharrel of wilde dieren en hebben een zeer hoge nutritionele waarde.

alt

 

 

Onderstaand een aantal van de hofleveranciers van de Champion Petfoods keukens, hofleveranciers waar door Champion Petfoods zelf het contact mee wordt onderhouden. Door deze manier van werken kan Champion Petfoods garantie geven op de ingrediënten welke in de Acana en Orijen Whole Prey worden gebruikt. De ingrediënten zijn immers afkomstig van leveranciers waar een relatie op basis van vertrouwen mee bestaat.

Graag stellen wij u voor aan Bern Kotelko leverancier van VERS Agnus rundvlees van Spring Creek Ranch in Alberta Canada.

alt

 

 

Mickey Flanaga  van Keltic Seafoods vertrouwd leverancier van VERSE zoutwater vis uit Port Hardy, Canada.

alt

 

 

Leverancier van VERS Alberta lamsvlees, Vicky Horne van Tangle Ridge Ranch, Thorsby, Alberta, Canada, verteld onderstaand haar verhaal.

alt

 

 

Maak kennis met Ken Campbell, Ken is een visser die vist op zoetwater vis in Monitoba, Canada. Ken heeft samen met zijn familie een klein vissers bedrijfje wat voorziet in de behoefte aan eerlijke ingrediënten van Champion Petfoods.

alt

 

 

David Northcott is de eigenaar van de Fresh Water Fish Company, die de vangsten bij de kleinere vissers afneemt indien nodig verwerkt en levert aan de keukens van Champion Petfoods.

alt

 

 

Henry Meerstra is de toeleverancier van VERSE eieren van vrije uitloop kippen, geleverd door Vanderpol EGG PRODUCTS uit Abbotsford, BC, Canada

De hele eieren worden vers geleverd van lokale Prairie boerderijen door boeren die we kennen en ver- trouwen van Alberta'sprarie borderijen en British Columbia's Fraser Valley, onze verse, Canadese klasse A eieren bevatten alle essentiële aminozuren en zijn een van de meest voedzame voedingsmiddelen welke de natuur biedt.

Geproduceerd volgens de nationale Aanbevolen Code of Practice voor de verzorging en behandeling van kippen die eieren, onze eieren hebben het predikaat  voor menselijke consumptie geschikt en worden dagelijks VERS geleverd,  en zijn rijk aan voedende eiwitten en vetten.

Om hun natuurlijke goedheid en smaak te behouden, hebben we met behulp van speciale lage-temperatuur (75-90c) de verwerking van onze verse hele eieren gegaard zonder toevoeging van water.

alt

 

 

Toeleverancier Don Scott, van HALLMARK POULTRY uit Vancouver, BC, Canada is een van de oudste leveranceirs van CHampion PEtfoods en levert de ingredienten afkomstig van scharrelkippen.

alt

 

 

Earl Hagman van HOG WILD SPECIALTIES uit Magerthorpe, AB, Canada is de vertrouwde leverancier van de VERSE wildzwijn ingrediënten.

alt

 

 

De VERSE ALberta Bizon ingrediënten welke na 30 maanden grazen op de prairie beschikbaar komen voor de Champion Petfoods keukensworden geleverd door, Tom Cliff van PEMICAN HILL RANCHE uit THorsby, AB, Canada.

alt