Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

ORIJEN WHOLE PREY - FREEZE DRIED - FOOD

IN 3 BEKENDE INGREDIËNT VARIATIES

alt

Zoals de Orijen Whole Prey adult brokjes is de Freeze Dried variant rijk aan VERS scharrel kippen en kalkoen vlees en bot aangevuld met VERSE scharreleieren en wild gevangen vis van Vancouver Island.

Door de Freeze Dried bereiding wordt een sensationele smaak beleving voor uw geliefde gezinslid bereikt, u zult versteld staan van de reactie van uw hond. Grote honden, kleine honden, Yorkshire terriers of Rottweilers ze gaan stuk voor stuk uit hun dak als ze Freeze Dried Adult Dog of een van de andere varietieten krijgen voorgeschoteld!

 

 

alt

 alt

Orijen Freeze Dried - Regional Red is net als de brokjes versie rijk aan hoogwaardige natuurlijke ingrediënten als Angus Rundvlees, Wild Zwijnen vlees, Bizon vlees en Lamsvlees. Ingrediënten met een ongeevenaarde nutritionele waarde en smaak. Orijen Freeze Dried Regional Red kan net als de brokjes variant perfect worden gebruikt als eliminatie dieet.

Orijen Freeze Dried is perfect te gebruiken ter vervanging van de KVV of Barf maaltijd op momenten dat KVV of Bark niet handig is, vakantie, vergeten te ontdooien enz.

 

alt

 

alt

Orijen Whole Prey - Freeze dried - Tundra is de nieuwste telg in de Whole Prey familie, onderscheidend door de opvallende ingrediënt variatie met een hoge nutritionele waarde. Een ingrediënt variatie van VERS hertenvlees met bot, eland vlees met bot, eenden vlees met bot, forel, en orgaanvlees van de bizon, eland en hert maken de Tundra tot een nutritionele "bom".

Door de natuurlijke beschikbaarheid van de voedingstoffen door de bereiding volgens het vriesdroog principe blijven voedingsstoffen volledig behouden en is alles wat de grondstoffen verlaat niet meer dan alleen water H2O.

 

alt