Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

ORIJEN WHOLE PREYTM - CAT & KITTEN

Biologically Appropriate™

  alt

Ieder kat is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan een voeding rijk en gevarieerd van vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groeten, fruit en grassen.

Daarom wordt Biologically Appropriate™ ORIJEN WHOLE PREYTM - CAT & KITTEN bereid met scharrel kippen en kalkoenvlees, scharreleieren, en in het wild gevangen vis – allen gekweekt of gevangen in onze eigen regio en DAGELIJKS VERS geleverd, en daardoor rijk aan hoogwaardige voedingsstoffen om uw kat volledig te voeden.

Bereid uit de beste en meest verse Canadese ingrediënten,  in onze eigen bekroonde keukens.ORIJEN WHOLE PREYTM houdt uw kat en kitten gelukkig, gezond en sterk. Neem kennis van onze ingrediënten en u zult het met ons eens zijn!

ORIJEN WHOLE PREYTM past volledig in het BAFRINO mandaat:alt

BA - Biologically Appropriated

FRI - Fresh Regional Ingrediënts

NO - Never Outsourced.

Verkrijgbaar in: 340 gr., 2,27 kg. en 6,8 kg. verpakkingen.

 

ORIJEN WHOLE PREYTM wordt bereid met 60-65% VERSE ingrediënten, kleur geur smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen komen zowel in de gebruikte ingrediënten als in het eindproduct niet voor.

Om uw kat volledig gebruik te kunnen laten maken van de Biologically AppropriateTM voordelen van Orijen Whole PreyTM Cat & Kitten, moet een verpakking binnen           4 tot maximaal 6 weken na opening zijn opgevoerd.

*****

ORIJEN WHOLE PREYTM FREEZE DRIED TREATS - probeer ook eens een van de ingrediënt variaties gevriesdroogde snoepjes, u zult zien uw kat wil niet anders meer!

alt

 

Orijen Freeze Dried Treats Ranch Raised Lamb 100 snoepjes.

 

 

alt

 

 

 

 

alt

 

alt