Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

ORIJEN WHOLE PREYTM - 6 FISH DOG

Biologically Appropriate™

alt

Ieder hond is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan een voeding rijk en gevarieerd van vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groeten, fruit en grassen.

Daarom wordt Biologically Appropriate™ ORIJEN WHOLE PREYTM - 6 FISH DOG bereid met hele zoet en zout water vis in het wild gevangen  in onze eigen regio en DAGELIJKS VERS geleverd, en daardoor rijk aan hoogwaardige voedingsstoffen om uw hond volledig te voeden.

Bereid uit de beste en meest verse Canadese ingrediënten,  in onze eigen bekroonde keukens. ORIJEN WHOLE PREYTM - 6 FISH DOG houdt uw  hond gelukkig, gezond en sterk. Neem kennis van onze ingrediënten en u zult het met ons eens zijn!

 

ORIJEN WHOLE PREYTM past volledig in het BAFRINO mandaat:alt

BA - Biologically Appropriated

FRI - Fresh Regional Ingrediënts

NO - Never Outsourced.

Verkrijgbaar in: 340 gr., 2,27 kg., 6,8 kg. en 13 kg. verpakkingen.

 

ORIJEN WHOLE PREYTM wordt bereid met 60-65% VERSE ingrediënten, kleur geur smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen komen zowel in de gebruikte ingrediënten als in het eindproduct niet voor.

Om uw hond volledig gebruik te kunnen laten maken van de Biologically AppropriateTM voordelen van Orijen Whole PreyTM 6 Fish for Dogs, moet een verpakking binnen 4 tot maximaal 6 weken na opening zijn opgevoerd.

alt

alt

 

alt