Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

ORIJEN WHOLE PREYTM - PUPPY

Biologically Appropriate™

alt

Ieder puppy is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan een voeding rijk en gevarieerd van vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen.

Daarom wordt Biologically Appropriate™ ORIJEN WHOLE PREYTM - PUPPY bereid met scharrel kippen en kalkoenvlees, scharreleieren, en in het wild gevangen vis – allen gekweekt of gevangen in onze eigen regio en DAGELIJKS VERS geleverd, en daardoor rijk aan hoogwaardige voedingsstoffen om uw pup volledig te voeden.

Bereid uit de beste en meest verse Canadese ingrediënten,  in onze eigen bekroonde keukens. ORIJEN WHOLE PREYTM - PUPPY houdt uw pup gelukkig, gezond en sterk. Bekijk onze ingrediënten en u zult  het met ons eens zijn!

altORIJEN WHOLE PREYTM past volledig in het BAFRINO mandaat:

BA - Biologically Appropriated

FRI - Fresh Regional Ingrediënts

NO - Never Outsourced.

Verkrijgbaar in: 340 gr., 2,27 kg., 6,8 kg. en 13 kg. verpakkingen.

ORIJEN WHOLE PREYTM wordt bereid met 60-65% VERSE ingrediënten, kleur geur smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen komen zowel in de gebruikte ingrediënten als in het eindproduct niet voor.

Om uw Puppy volledig gebruik te kunnen laten maken van de Biologically AppropriateTM voordelen van Orijen Whole PreyTM Puppy, moet een verpakking binnen 4 tot maximaal 6 weken na opening zijn opgevoerd.

alt

 

alt

 

alt