Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

 

alt

 

Wie zijn wij?

Champion Petfoods Benelux is exclusief importeur en distributeur van Biologically AppropriateTM honden- en kattenvoeding en snacks uit Canada, Nieuw-Zeeland, Engeland, Spanje en Duitsland landen waar nog volop hoogwaardige natuurlijke VERSE ingrediënten voor handen zijn.

De producten worden ingevoerd onder de bijzonder strenge EU richtlijnen die hiervoor worden gesteld, iedere levering uit zgn. "derde" landen (landen buiten de EU) worden streng gecontroleerd door de Nederlandse en/of Belgische verantwoordelijke autoriteiten. Zo ondergaat iedere levering een veterinaire keuring, en uitgebreide douane controles alvorens de goederen in de EU worden toegelaten. Ieder product tenminste zijn voorzien van THT datum, LOT# en Nederlandstalige labels.

Opgericht in 2011 met het elan van een jong bedrijf en met ideeën over huisdiervoeding á la de 21 ste eeuw. In een wereld die snel veroudert en met een milieu waarop we zuinig moeten zijn veranderen er ook veel inzichten in de manier waarop honden en katten gevoed moeten worden. Het beste voor uw huisdier, maar dan wel overwogen, duurzaam  en gedocumenteerd. Hiervoor zijn wij op zoek gegaan naar voedingsfabrikanten die er een zelfde filosofie op nahouden als wij.  En in zo’n enorme markt waarin multinationals een grote rol spelen is het nog niet eenvoudig om deze merken te vinden.

Wat is onze filisofie?

Wij willen uitsluitend merken aanbieden die Biologically AppropriateTM  zijn. Puur natuur maar vooral  voeding die geschikt is voor uw hond of kat.  Dit zijn onze uitgangspunten:

 • Grote hoeveelheid en variatie van VERSE  dierlijke ingrediënten

 • Geen of beperkt koolhydraten

 • graanvrij en vrij van andere koolhydraat rijke ingredienten.

 • toevoegingen van VERSE groenten, fruit en kruiden.

 • gebruik van 100% (controleerbare) natuurlijke ingredienten.

 • gebruik van scharrelvlees (kip, rund, lam en vers gevangen vis, geschikt voor menselijke consumptie en vers verwerkt).

 • geen gebruik van vleesmeel anders dan vleesmeel bereid van spiervlees, orgaanvlees en beperkt eetbaarbot.

 • een grote verscheidenheid van dierlijk eiwitbronnen in de voeding.

 • gebruik van natuurlijke conserveringsmiddelen.

 • geen kleur-, geur-, en smaakstoffen.

 • geen gebruik van anti-oxidanten die niet in de voeding zelf voorkomen.

 

Zo zijn wij op onze zoektocht uitgekomen op merken die aan deze eisen voldoen.

 

Wij zijn exclusief importeur en distributeur voor de Benelux van de merken:

ACANA Regionals, ACANA Singles, ACANA Classic,  ORIJEN Whole Prey brokjes, ORIJEN Whole Pey Freeze Dried,  ZIWIPEAK en ZEALANDIA

Champion Petfoods Benelux bouwt gestaag aan een netwerk van distributeurs in de Benelux. Zij zoekt hiervoor dealers die dezelfde uitgangspunten betreffende honden- en kattenvoeding onderschrijven als Champion Petfoods Benelux.


Bedrijfsgegevens:

Champion Petfoods Benelux

Hongkongstraat 25
3047 AC  Rotterdam

Postbus 37002
3005 BR  Rotterdam

Tel:  +31(0)10- 31 07 920
Fax: +31(0)10- 31 07 929

Inschrijving KvK Nr: 53644573
Bank  RABO nr: 1619.58.117
IBAN : NL93RABO0161958117
BICCODE: RABONL2U