Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

ZiwiPeakziwipeak-display

Onvoorwaardelijke liefde voor huisdieren®

U wilt het beste voor uw huisdier. Dat is puur natuur.

Ons doel is huisdierbezitters te leren hoe belangrijk het is een voeding te geven zoals moeder natuur het bedoeld heeft, zodat de optimale conditie, de gezondheid en het welbehagen van het huisdier worden bereikt.

De vele voordelen van uw huisdier voeren met ZiwiPeak wild prey voeding:

 • 100% Natuurlijk, groot vlees/vis aandeel voor energie en vitaliteit.
 • Beperkt koolhydraten voor een optimaal gewicht.
 • Rijk aan natuurlijke glucosamine, chondroitine en omega vetzuren voor gezonde gewrichten en mobiliteit.
 • Essentiele verzuren voor een gezonde huid & glimmende vacht.
 • Natuurlijke probiotica ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering

Voeding welke u kunt vertrouwen!

Om de gezondste, lekkerste en veiligste voeding te maken voor uw huisdier, maken we gebruik van een wereldwijd unieke droogmethode. De fijnste natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig lucht gedroogd, zodat alle goede eigenschappen van de ingrediënten en de integriteit van de ruwe eiwitstructuur behouden blijven. Hierdoor minimaliseren we de schade aan gevoelige enzymen, voedingsstoffen en vitaminen.

Het resultaat is een uiterst verteerbare, volledig evenwichtige en complete voeding voor uw hond of kat.

ZiwiPeak is geen in massa geproduceerde voeding. Het is bereid in kleine batches, door een speciaal team die trots zijn op het creëren van een product dat niet alleen voedzaam en lekker is, maar zorgt voor gemoedsrust bij baasjes van huisdieren in de hele wereld
 

ZiwiPeak is een volledige voeding welke bestaat uit:

 • 93% ECHT VLEES, ECHTE VIS EN ORGAANVLEES

 • NIEUW ZEELANDSE GROEN LIP MOSSEL

 • VITAMINE EN MINERALEN UIT NATUURLIJKE BRON

Geschikt voor honden en katten van alle rassen en leeftijden.

Schoon, groen, Nieuw Zeeland

Er is geen betere plaats in de wereld om een gezond, natuurlijk product te maken dan bij ons in Nieuw-Zeeland. Het is een puur, groen land; een land van overvloedige ingrediënt bronnen die grotendeels onaangetast zijn door ziekten en plagen.

We maken gebruik van vrije uitloop, gras gevoerde dieren opgegroeid op traceerbare, erkende Nieuw-Zeeland boerderijen en zeevruchten afkomstig van ecologisch duurzame bedrijven welke onder het strenge, door de overheid gecontroleerde, vis-management systeem van Nieuw-Zeeland staan.

We weten exact waar vandaan ieder individueel ingrediënt afkomstig is, onafhankelijk of dat dat is van het land of uit de zee

Nieuw-Zeelandse regelgeving waarborgt dat alle gebruikte vlees en vis vrij zijn van toegevoegde hormonen, antibiotica en groeibevorderende middelen.

Voor uw en onze gemoedsrust

Bij ZiwiPeak zijn we meedogenloos in onze toewijding naar kwaliteit en zorg,  onder de meest strenge gezondheids- en veiligheidsnormen. Elke partij waar ZiwiPeak ingrediënten betrekt moet voldoen aan zowel onze eigen "in-house" specificaties als aan de hoogste internationale maatstaven. Al onze producten voldoen aan en overtreffen MPI (ministerie van Primary Industries) en AAFCO (Association of American Feed Controls) goedgekeurde normen.

Wij maken geen gebruik van, en zullen nooit gebruik maken van gekooide of invasieve dierproeven.

Het gaat niet alleen om wat we in ZiwiPeak doen. Maar het gaat zeker om wat we er niet in doen.

 • GEEN GRAAN, RIJST, AARDAPPEL EN ANDERE VULLERS

 • GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN

 • GEEN GMO INGREDIËNTEN

 • GEEN GERENDERD VLEES MEEL

 • GEEN TOEGEVOEGDE ZOUTEN EN SUIKERS

Bereid van de beste natuurlijke ingrediënten welke Nieuw Zeeland te bieden heeft, ZiwiPeak is een volledige, ultieme, uitgebalanceerde voeding voor huisdieren, met een ultiem gebruiksgemak.

ZiwiPeak geeft uw huisdier het equivalent van een evenwichtige rauwe Whole Prey voeding zonder het gedoe, hygiëne problemen en risico's die betrokken zijn bij het ontdooien of drogen. Het is bereid om te voldoen aan de natuurlijke en instinctieve voedingsbehoeften van uw huisdier, gelijk aan de voeding welke ze van nature zouden hebben gegeten in het wild.