Webshop

Bestel rechtstreeks bij de importeur. Natuurlijke diervoeding,

alt

 

Luchtgedroogde kattenvoeding, treats en cans

alt

alt

Ziwipeak luchtgedroogde kattenvoeding en cans

is een klasse apart als het over kattenvoeding gaat. Iedere kat is opgevoed met een "hard" brokje welke gefabriceerd zijn met veel granen en/of aardappel aangevuld met beperkt vlees/vis meel, (gehydrateerd vlees is vaak de omschrijving hiervan). Een kat is van nature echter een pure aaseter, die het beste gedijd op een maaltijd rijk aan dierlijke eiwitten en vetten. Om reguliere kattenvoeding aantrekkelijker te maken, wordt het brokje voorzien van een vetlaag met veel geur en smaakstoffen.

Granen, de meest gebruikte zijn: tarwe, rijst, mais(meel) enz., zijn snelle koolhydraten waar de kat in het verteringsproces nauwelijks voeding uit kan halen en in het lichaam worden omgezet in vet en suiker. Dit verhoogd de risico's op bijvoorbeeld insuline resistentie en obesitas.

ZiwiPeak is voeding gemaakt van VERS vlees en/of VERSE vis (minimaal 85%) aangevuld met groente, kruiden en visolie. ZiwiPeak wordt niet geperst of geexpandeerd tot een brokje, maar gedurende ongeveer 18 uur langzaam bij maximaal 75 graden lucht gedroogd. Op deze manier blijven voedingsstoffen bewaard en wordt het vocht aan het voer onttrokken, op deze manier wordt een vers product met respect voor de ingrediënten bereid wat zonder koeling kan worden bewaard. Hierdoor blijft de natuurlijke zuurgraad in het maagdarm kanaal op een optimaal niveau. Aan de voeding wordt niets meer toegevoegd, alle ingrediënten zijn op deze manier in de meest natuurlijke vorm beschikbaar en daarmee het meest zuivere voer dat te koop is. Alleen voeding met een gecompliceerde balans aan verschillende soorten puur niet ingevroren VERS vlees kan hier mee worden vergeleken.

Met de lucht gedroogde stukjes wordt niet meer geknoeid, niet met vet, smaak, geurstoffen of welke andere denkbare methoden dan ook. Het is daarom dat de kat het soms even moet leren eten. De acceptatie van conventionele kattenvoeding komt tot stand door de vetlaag die over de brokjes wordt gesproeid. Als u uw kat over wilt wennen kan dat het beste door de eerste dagen te mengen met ZiwiPeak Cans.

De blikvoedingen van ZiwiPeak zijn uniek, dezelfde basis ingrediënten die in de lucht gedroogde voeding worden gebruikt worden ook gebruikt bij de bereiding van de blikken. De VERSE vlees en vis ingrediënten worden in de eigen sappen op een lage temperatuur onder hoge druk gegaard. Hierdoor blijft de eiwit structuur behouden. ZiwiPeak is het enige merk dat een "droogvoer" en een "nat voer" met exact de zelfde samenstelling bereid. Hoe vaak wordt niet bij een dieet voeding een blikje of een kuipje gemengd met een geheel afwijkende samenstelling? De blikvoeding van ZiwiPeak is dus ook uitermate geschikt om tijdelijk te gebruiken om de kat ZiwiPeak lucht gedroogd te leren eten.